Parterul sau zona activă a casei este o continuare omogenă, în alb, a exteriorului.
Canapeaua modulară Pianoalto, de la brandul italian Zanotta, creată dintr-un joc cu diferite niveluri de profunzime, spații pline și spații goale, pare suspendată deasupra podelei din living. În aceeași arie a fost gândit și dining-ul, care cuprinde o masă Tense de la MDF Italia, cu design ultra-minimalist și scaune Du-30 de la Poltrona Frau, un model renumit și distins cu premiul de design industrial Compasso D’Oro, în 1954.
Mobilierul de bucătărie este punctul central de socializare al casei. Acesta este format din module care servesc atât ca spațiu de depozitare, cât și ca elemente de bar. Același principiu al bucătăriei insulare simple este aplicat și în continuarea zonei de dining. Televizorul a fost înlocuit cu un ecran suspendat ce coboară din tavan doar atunci când este nevoie.
Zona matrimonială de la etaj este compusă dintr-un dressing inovator walk-in de la Poliform, pentru depozitare ordonată, spațiu de dormit și baie. Acestea din urmă comunică între ele, fără a fi separate prin uși.
În dormitor, apar contrastele de culori și texturi – zone de perete alb, podea din lemn natur, tâmplărie din sticlă cu rame negre. Pe principiul luminilor din galeriile de artă, corpurile de iluminat Masai, ancorate între podea și tavan, aproape invizibile, pun în lumină doar detaliile dorite de designer.
Baia este un spațiu primitor, cald, ca o continuare a dormitorului. Covorașe de baie executate manual, o cadă din pietraluce, care tronează în mijloc și care vine în completarea unei zone de duș, lavoar și obiecte sanitare suspendate, de la brandul italian Agape, se completează într-o fuziune perfectă.
Din sticlă sau albe, finisajele de exterior dezvăluie un joc de reflexii și umbre accentuate de luminile ambientale. Lampadarele Four împreună cu sistemul Sampei care proiectează lumina pe podea, completează atmosfera relaxantă.