Hype Apartment

Share
Categorie:
Locație:
România, București
Investiție:
2500 EUR / mp
Data:
2019

Prin amenajarea acestui apartament de 120 mp situat în zona de nord a Capitalei, ne-am propus să oferim o abordare modernă asupra designului high-end al unei locuințe, pentru a împărtăși cu clienții studioului nostru de design interior experiența Hype.

Paleta de culori închise, abundența materialelor high-end, scenografia construită în jurul luminii ambientale, rafinamentul finisajelor și integrarea tehnologiei de ultimă generație – toate acestea au condus la realizarea unei amenajări care definește noul lux.

Bucătăria închisă, aflată în partea dreaptă a intrării, se prelungește către living cu o zonă de bucătărie open-space. Mobilierul Poliform echipat cu tehnologia ”pocket dors” păstrează aspectul minimalist al amenajării, mascând într-un monovolum masiv toate obiectele electrocasnice și ustensilele din bucătărie.

design bucatarie poliform

Amenajarea continuă cu zona de living și dining, mobilate în stil minimalist cu piese Poliform. Lumina ambientală, laitmotivul acestei amenajări, este prezentă aici sub diverse forme: spoturile LED se regăsesc nu doar în plafon, ci și pe polițele vitrinei și ale consolei TV, iar candelabrul cu accente industriale de la Brokis domină spațiul.

Din punct de vedere vizual, apartamentul este un open space total. Însă, la nivel funcțional, zona de noapte este despărțită de living printr-un perete de sticlă. În legătură directă cu dormitorul se află un dressing walk-in generos, cu uși din sticlă.

Elementul surpriză al acestui apartament este meeting-room-ul vitrat pe două laturi, mobilat cu piese Dedon, Intimitatea acestui spațiul poate fi creată prin folosirea roletelor de tip venețian.

Piesa de rezistenţă a amenajărilor Hype o reprezintă, ca de fiecare dată, băile, mobilate şi placate cu neașteptat, extinzând vizual spaţiile mici care le sunt alocate. Placările acestei băi au fost realizate cu plăci Italgraniti în varianta mat (Sahara Noir) și lucios (Statuario Lux), cada poartă semnătura Antonio Lupi, iar setul de baterii de la cadă, duș și lavoar sunt Agape Bathrooms.