Moscow Chalet

Share
Categorie:
Locație:
Moscova, Rusia
Data:
2020

Designul modern, soluțiile arhitecturale și inovația, alături de cele mai exclusiviste materiale și piese de mobilier au conspirat la crearea interioarelor acestei locuințe care emulează lux și rafinament.

Situată în Moscova, proprietatea este dispusă pe 4 niveluri: un subsol cu o suprafață utilă de 1100mp, parter ce se întinde pe 1000 mp, etaj 1 și 2, cu suprafață utilă de 450mp, respectiv 750 mp.

Subsolul are funcționalitate tehnică, dar și recreativă, găzduind un home theatre, grupuri sanitare, bucătărie profesională și spații tehnice.

La parter, designul holului de la intrare dă tonul întregului design interior al locuinței de lux, fiind la fel de spectaculos precum camerele ce urmează.

Parterul este dedicat experiențelor multisenzoriale și reunește un restaurant somptuos cu zonă de lounge și un SPA generos, cu piscină, bar, lounge, 2 camere de masaj, saună și hammam.

spa vila de lux

La primul etaj se găsesc 6 dormitoare cu baie și dressing proprii și un suite compus din dormitor, living room, baie și dressing.

Etajul 2 este compus dintr-un lounge cu zonă de bucătărie, baie și deschidere către două terase, 9 dormitoare cu baie și dressing proprii și un master suite generos.