Moscow Cottage

Share
Categorie:
Locație:
Moscova, Rusia
Data:
2019

Această construcție cu fler minimalist situată în inima pădurii de lângă Moscova a fost gândită ca un refugiu pentru relaxare și petrecere a timpului liber cu prietenii și familia. Arhitectura cabanei desfășurată pe 2 nivele este una unghiulară, simetrică, integrându-se perfect în mijlocul naturii tocmai datorită simplității sale.

minimalist cottage

Originalitatea designului exterior este dată de contrastul elegant dintre suprafețele opace și lumina care strălucește asupra lor, precum și de forma intrigant de simplă a casei.

cabana in padure

Structura spațiului este una deschisă, cei 220mp utili fiind împărțiți pe două nivele, cu supantă. Parterul gândit ca un open space ce invită la confort și socializare este ocupat de un dining generos al cărui punct central este masa din lemn masiv ce acomodează până la 28 de persoane.

design interior cabana minimalista
masa dining interior minimalist

În jurul șemineului suspendat am gândit o zonă circulară de ședere expusă spectacolului naturii, unde invitații se pot retrage după masă.

semineu suspendat cabana munte

Tot la parter, am gândit un spațiu retras care poate fi folosit ca și loc e relaxare sau camera multimedia și care poate fi închis printr-o ușă de sticlă.

De asemenea, parterul este completat de o bucătărie și un grup sanitar.

design interior minimalist cabana munte
design minimalist
scara suspendata

Supanta, desfășurată pe 1/4 din suprafața parterului este o zonă de relaxare și joacă pentru copii.

supanta cabana munte

Designul, selecția de culori și materiale naturale, precum și vitrajele generoase contribuie la crearea unei conexiuni puternice între construcție și împrejurimi.

masa lemn masin
semineu minimalist
canapea Poliform