SD Apartment

Share
Categorie:
Locație:
România, București
Investiție:
1500 EUR / mp
Data:
2019

Prin amenajarea SD Apartment din complexul Emerald Residence, ne-am propus să oferim, într-un perimetru mic, dar bine organizat, o experiență de locuire cât mai plăcută, păstrând ideea de simplitate atent studiată care definește stilul Hype.

amenajare apartament

În ceea ce priveşte compartimentarea celor 45mp ai apartamentului, zona de zi, formată dintr-o bucătărie open space și living, și cea de noapte, cu dormitor și baie, sunt despărțite de un perete, unicul perete interior al apartamentului. Trecerea dintre cele două zone se realizează, prin intermediul unei uși cu toc ascuns.

Tranziția între spații și suprafețe este discretă, aproape imperceptibilă ochiului: ușile au toc ascuns, dulapurile şi spaţiile de depozitare sunt integrate în structura apartamentului, iar la nivelul podelei am optat pentru finisaje fără praguri și plinte, folosind detalii care păstrează un nivel constant al pardoselii.

amenajare living room

Cromatica inspirată din designul nordic, alături de jocul de texturi, oferă abundență vizuală şi tactilă și induc un sentiment de relaxare. Tonurile neutre de gri ale canapelei ori ale patului sunt îmblânzite de nuanța caldă de maro de la nivelul podelei din lemn și a panourilor verticale cu lamele din MDF furniruit. Pereții colorați în gri închis induc o linie de forță întregii amenajări, iar scenariul contrastelor este completat de marmura prezentă în zona bucătăriei open space și a băii.

Pe un fundal elegant şi minimalist, am integrat elemente de personalizare a locuirii, precum corpurile de iluminat din bucătărie și dormitor, oglinda ovală prezentă simultan în dormitor și în zona băii sau decorațiunile statement. Ca soluţie de iluminat au fost alese spoturi integrate în tavan care nu fac decât să completeze lumina naturală ce pătrunde din abundență prin ferestrele generoase.